A halál árnyékában 4 Rész



A halál árnyékában

4 Rész

Előzmény:

Mialatt Krisztinék várakoztak a műtőben Gina életéért küzdöttek újra…
Közben a kórházban Ginának rohama volt. Leállt a szíve újra, inkubálni kellett, sokáig küzdöttek mire vissza tudták hozni, de sajnos a keringése összeomlott …. Próbálták a dialízist mert a veséje is feladta….
Folytatás:

De azt már nem bírta ki és újra leállt a szíve. Délelőtt 9,40 perckor beállt a halál Ginánál.
Az orvosok tehetetlenül álltak még mindig az ágya fölött. Tűzesetről hozták be a lányt, égési nyomok nélkül, a tüdejében pedig nagy mennyiségű vízzel… itt valami nem stimmel.. többen is így gondolták. De sajnos az igazat már soha nem tudhatják meg, a lány meghalt. A boncolás majd talán sok mindenre választ ad….
- Van egy olyan sejtésem hogy a lány bűncselekmény áldozata!- mondta a többieknek.
- A rendőrségre írok egy jelentést és ismeretlen tettes ellen feljelentést teszünk. A boncolás után többet fogunk tudni. Beszélnem kell a barátommal a rendőrségen.
- Egyenlőre senki semmit ne szivárogtasson ki erről az esetről! A barátnője ma fog hozzám bejönni , bárkit kérdez, küldjétek hozzám! Rendben? - ezzel ki ment a műtőből a Főorvos.
A Főorvos mikor meglátta Krisztint a folyosón, kicsit szomorú lett. Hogy némi kis időt nyerjen és összeszedje magát, ezért mondta nekik, még van kis dolga , de szól mikor mehetnek be! Ezzel magára hagyta őket a doki.
Bement a szobájába és leült a karosszékébe majd maga elé dörmögve mondta:
- Ez nagyon nem tetszik ,itt valami nagyon bűzlik. - gondolta félhangosan…
De a lánynak nem mondja el, addig amíg nem tudnak a boncolással egy táppontot kapni hogy mi történhetett azon a napon. Viszont lehet a lány is tudja hogy mi vagy ki van a háttérben… Ki kell szednie a lányból ha valamit tud.
Felhívta a Főorvos az egyik barátját a rendőrségen aki Őrnagy rangban van, talán tud segíteni neki…
- Üdvözöllek Roger! Volna egy óriási nagy problémám, azért hívtalak tudnál e segíteni nekem benne. - mondta a Főorvos a telefonba az Őrnagynak.
- Üdvözöllek én is Krepp! Mond csak miről lenne szó pontosan. - válaszolta az őrnagy.
A Főorvos felvázolta a rejtélyes halálesetet.
- Most pedig kint ül a barátnője és várja hogy mondjak a lányról valami biztatót…Még nem tudja hogy meghalt a barátnője... - tette hozzá a Főorvos.
- Mond Krepp ki az a két lány akiről szó van ? - kérdezte rosszat sejtve az Őrnagy.
- Gina Forest és Krisztin Parker 25 évesek ennyit tudok róluk és a Favorit Zrt-nél dolgoznak mert a főnökük is itt van a lánnyal. - felelte Krepp.
- Azt a mindenit ! - káromkodott hirtelen az Őrmester, és beugrott Neki mindjárt ki az a két lány.
- De hiszen pár napja vittük át Őket egy panzióba! - tette hozzá dühösen.
- Krepp be kell jönnöd, addig ne mondj a lánynak semmit. Rendben? - mondta Roger.
- Mikor? - kérdezte Krepp.
- Most! Rögtön indulj el ha nincs műtéted még vagy esetleg más dolgod. - felelte izgatottan Roger.
- Rendben! Valahogy kimentem magamat és indulok! - mondta búcsúzóul Krepp és letette a telefont. Majd felhívta az információs pultot és mondta az asszisztensének hogy mondja be a hangos bemondón hogy keresik azonnal menjen le! Így időt spórol meg és nem kell hirtelen magyarázkodnia Krisztinnek.
Így is lett! 2 perc múlva sürgősen hívatták a Joan Krepp Főorvost az ügyeleti részlegbe! Az meg gyorsan felkapta a kabátját és futás közepette odaszólt Krisztinnek, várják meg, mert el kell mennie most! Majd fog jönni!
Bepattant a kocsiba Krepp Főorvos és meg sem állt a rendőrőrsig. Ott már várta Roger. Bevezette az irodájába és elé rakta a dossziét hogy olvassa el Krepp. Figyelmesen elolvasta Krepp a dossziét és csak nagyokat hümmögött…
- Hmm ... Hát ez nem semmi ! Szerinted az a férfi volt aki Krisztinéknél az ujjat a mosdóba tette ?
- kérdezte elgondolkodva Krepp és ránézett a barátjára.
- Sajnos nagy az esélye hogy ugyan azzal a férfivel állunk szembe . Szerintem kiszemelte a két lányt de miért azt nem tudni .. - fűzte hozzá Roger.
- Hol van most a lány ? A kórházban vár ?- kérdezte Roger.
- Igen a főnökével ott ültek mikor eljöttem szóltam nekik várjanak meg .- felelte Krepp.
- Amúgy eléggé furcsa a lánynak a halálesete . Nincs égési sebe semmilyen törése , nem láthatóak erőszakosság nyomai rajta , mégis meghalt. Viszont a mentőben a jelentésben az áll hogy a tüdejéből sok víz távozott… Ez is elég furcsa mert az ajtó háta mögött találtak rá elájulva és akkor még a tűzoltók sem locsoltak. Rejtély ez !- mondta Krepp főorvos.
- Talán a boncolás több minden titokra ad választ ! - gondolkodott el Roger.
- Viszont van itt még valami ! - mondta Roger.
- A helyszínelők abban a lakásban gyújtogatás nyomait fedezték fel … és de! Nem onnan terjedt a tűz mert ugye a főépület gyulladt ki először … de az még nem derült ki , hogy az most szándékosan történt vagy egy zárlat v bármi más okozta e .. ezen még tart a helyszínelés mert szakértőket is vontak be… Talán ez is egy indulási pont lehet .. egyik nem zárja ki a másikat ..de lehet az is hogy nincs köze egymáshoz a két tűzesetnek ! - vázolta fel Roger a tényeket .
- Van már valami támpont ki az elkövető ? Látta valaki hogy néz ki? - kérdezte Krepp.
- Ez bizalmas információ …. de annyit tudunk a lány Krisztin a metrón valakitől nagyon megijedt és elmondása szerint a férfinek olyan rémisztő volt a tekintete, ezért csak a szemét látta és további személyleírást nem tudott adni , eleve a pániktól, de ami döbbenet a férfi követte őt a lakásig. Azt mondta ha látná akkor felismerné … Most ezen fogunk majd tovább lépni, de ezek szerint várni kell mire lenyugszik, ezt a halálesetet fel kell dolgoznia. Mellesleg az ujjat amit levágott a tettes és a lányok lakásába vitte, megtalálták a tulajdonosát! Egy szemközti lakásban lakott egy idős pár a férj ujját használta fel erre a célra, majdnem egy hetes hullák voltak már a lakásban. A szomszédok bejelentése alapján mentünk ki, mert már furcsa volt nekik hogy nem látják mozogni az idős párt. A tettes valószínűleg arra a célra gyilkolt hogy rálásson a lányok lakására. - mondta Roger Kreppnek és kinézett az ablakon. Majd meg fordult és így szólt.
- Barátom , menj vissza a kórházba és közöld a lánnyal a tényeket , minél előbb tudjuk azonosítani a gyilkost annál előbb tudjuk elkapni.
- Jól van, ha valami fejlemény lesz a boncolás után hívni foglak! - sóhajtott fel Krepp, hisz már nem volt pályakezdő , de ha halálesetet kellett közölnie az mindig szíven ütötte.
Aztán elköszöntek azzal ha valami fejlemény van hívják egymást.

Így Krepp főorvos elindult vissza a kórházba, hogy Krisztinnel közölje a barátnője nem élte túl az esetet. Mikor beért látta hogy ott ülnek még…
- Elnézést kérek , hogy el kellett rohannom , de jöjjenek most kérem be az irodámba. - ment feléjük és mikor felálltak kinyitotta előttük az ajtót és betessékelte őket. Az asszisztensnek szólt hogy ne zavarja őket most senki.
Leültek és Krepp nagy levegőt vett és elmondta hogy sajnos a lány a többszöri újraélesztés ellenére is elhunyt. Keringése is teljesen leállt és károsodott a veséje ezért ez a halálát okozta és amit nem tudtak már korrigálni.
- Sajnálom és részvétem önöknek. - fejezte be a Főorvos.
Krisztin felzokogott és George átölelve a lány vállát csak szomorúan nézte a lányt.
-Köszönjük Főorvos úr! - mondta George és felállította a lányt majd átkarolta és együtt kiléptek az irodából. Majd lebotorkáltak a kocsihoz és elvitte a lányt magához és felkísérte a szobába majd lefektette. Kiment a konyhába engedett egy pohár vizet és vitt fel 2 szem nyugtatót Krisztinnek, aki szinte azt sem tudta hol van annyira zokogott. Még sokáig sírt a lány de George nem hagyta most sem magára. Majd mikor elaludt Krisztin lement George és betelefonált a helyettesének , majd elmondta a tényeket hogy mi történt. Mondta neki hogy most pár napig nem tud bemenni dolgozni , és mit csináljanak a közben, amíg vissza nem tér a munkába.

Közben Billy mikor eltűnt a tett színhelyéről , dörzsölte a markát most megbüntette a kis vörös démont, csak így hívta Krisztint. Eltökélte magában hogy az övé lesz élve vagy halva... de kell neki a nő. Szereti ha szenved a nő és félnek tőle! A félelem már meg van,hisz a nő már fél tőle... de szenvednie kell, hogy miért ? Hát azért mert Ő így akarja! Tudta nem lesz egyszerű de szerette a kihívásokat. Már teljesen előjött belőle megint a gyilkos énje...a vérengzés... a gyilkolás vágya … Vért akart megint …és az a belsőhang nem hagyta nyugodni … Ölj , ölj, ölj!!! Csak egyre hajtogatta a fejében a hang... És ment... az egyik kis ligetbe, ahol vannak egyedüli futók vagy aki sétálgat csak, majd kiszemel valakit! Teljesen mindegy ki... csak vért lásson a szaga … az hiányzik ...A szemei forogtak a medrében annyira kívánta a gyilkolást. Szenvedést akart okozni , félelmet látni ...Ahogy ment a ligeten át, tekintgetett jobbra balra, lesve hol van egy újabb zsákmány. Úgy érezte magát mint mikor a vadász lesi a vadat … Élvezte ...Már kezdett sötétedni és tudta nem sok ideje van, hisz mindenki szállingózik haza felé… Egyszer csak megpillantott egy fiatal párt a padon üldögélni kissé távolabb a bokros részektől. Beszélgettek és csókolóztak … Megpróbálta őket halkan annyira megközelíteni hogy hallható távolságon belül legyenek , hallja miről beszélnek. Egyik közelebb eső bokor mögött bújt meg. Várt és várt … Egyszer csak a srác felállt és elindult a bokor felé ahol elbújt Billy. Megkerülte a bokrot épp hogy meg nem látta Billyt majd háttal állva Neki oda vizelt a bokorba, több sem kellett Billynek az előzőleg kihúzott cipőfűzőjét a srác nyaka köré tekerte és jó megszorította. Egy hang nélkül, halk puffanással esett össze a srác. Majd a bokrot megkerülve hátulról közelítette meg a lányt aki a telefonját babrálva nem is figyelt semmire… Bevetette újra a cipőfűzőt és mikor a lány eltátotta a száját, levegő után kapkodva, gyorsan betömte a zsebkendőjét a lány szájába. Majd mikor kicsit elalélt a lány villám gyorsan hátra kötötte a kezét és vonszolva bevitte a bokorba, ahol a srác feküdt. Körbe nézett nem e látta meg valaki , de már sötét volt és nem járt arra senki. A lány észre vette a srácot és hisztérikusan rángatni kezdte magát. Erre Billy ököllel az arcába vert és oda sziszegte neki ha nem marad nyugton Ő is úgy fog járni. Aztán a lány haját simogatta és a mellét markolászta erőteljesen. A lány rángatózott a fájdalomtól… de Billy ezzel még nem elégedett meg! Letépte a lányról a nadrágját és a blúzát majd a sajátját lehúzva a lányra feküdt.
A lány próbált ellenkezni és kapálózott össze vissza, de csak a levegőt rúghatta ahogy bírta mire szétfeszítette Billy a lábát és azzal az örült erővel nem bírt a lány védekezni! Segítségért sem tudott kiabálni hisz be volt tömve a szája! Billy megfogta a lány nyakát és erősen rászorított majd érezte elernyed a lány mivel nem kapott levegőt, így a gyilkos könnyedén behatolt a lányba, mire végzett a lány már nem élt, megfulladt de Billy vért szomjazott ez nem elégítette ki ... elővette a bicskáját és elvágta a nő torkát majd az arcát össze metélte a felismerhetetlenségig annyira elkapta a gyilkolási vágy. Aztán a két halottat behúzta a bokorba és mint aki jól végezte dolgát elindult hogy keressen valami búvóhelyet ahol meghúzhatja magát reggelig. Tudta abba a lakásba nem mehet vissza ahol az idős párt meggyilkolta. Már felfedezték a halott idős házaspárt és tele volt rendőrökkel a ház mikor ment volna be. Így rákényszerült más felé menni...

Krisztin kinyitotta a szemét és körül nézett. Aztán hirtelen belé hasított a tudat hogy Gina nincs többé… még most is ott csengtek a fülében az orvos szavai…Kitört belőle újra a zokogás, de pont felért George és próbálta vigasztalni… de semmi okosat nem tudott mondani neki.
- Sírd ki csak a fájdalmadat, így könnyebb lesz , én mindig itt vagyok neked. - vigasztalta George a lányt. Aztán mikor lecsillapodott a lány sírása lement és hozott fel neki tálcán kis elemózsiát. Felült a lány és George az ölébe tette a tálcát. Nagyon keveset evett, aztán vissza feküdt az ágyra és George-nak hátat fordítva folytak a könnyei hangtalan…
George oda ült a háta mögé és simogatta a vállát, hátát, próbált megnyugvást adni a lánynak. Hiszen imádta és neki Ő kellett akiért tűzbe ment volna … ezt az énjét viszont nem ismerte a lánynak . Úgy gondolta ha kicsit huncutkodik vele talán előhozza újra belőle azt a kis vad angyalt, azt akit imád.
Ahogy simogatta a lány hátát, hihetetlen lassan elindult a lefelé a keze és becsúsztatta alul a pólója alá majd végig simított a hasán és egyenesen a melléig merészkedett. Majd érezte a lány kissé kapkodva veszi a levegőt….


Folytatás az 5 Részben !

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Vajon miért ?

Élet? Éled?

Mint homokszemek...