A halál árnyékában 6. Rész






Előző részből:

- Engedj el te mocsok, ne szorongassál! Elakarok menni innen! Engedj el ez fáj! Azt hiszed ha van pénzed mindent megkapsz? A gyilkosnál se vagy különb … - üvöltött még jobban Krisztin George-ra. Ekkor George adott neki egy pofont hogy lenyugtassa a lányt! Ami kicsit nagynak sikeredett, mert Krisztin elesett és pont az asztal sarkának esett neki! Ahogy földre zuhant úgy is maradt ott… és nem mozdult…

Folytatás:

Roger őrmester magához hívatta az egyik nyomozóját.
- Figyelj Réy! - kezdte az őrmester.
- Be kellene kísérned Krisztin Parker-t. Leone majd adja a címet mert a főnökénél tartózkodik a hölgy.
- Mikor menjek ki főnök? - kérdezte Leone Roger- nek.
- Megyek a főnökségre és beszerzem a kíséreti engedélyeket és mehettek is. - - felállt Roger és kiviharzott a szobából. Fél óra nem telt bele és már lobogtatta a papírt!
- Na srácok ideje indulnotok, ha kell erővel hozzátok be mert az idézésre sem jelent meg Krisztin Parker! - mondta Roger és Réy kezébe adta a papírt , aztán elindult a két nyomozó a lányért.

Közben Roby 1 órája várta már Krisztin-t a metrónál. De csak nem jött és nem is jelentkezett. A fiú próbálta hívni de nem vette fel senki a telefont. Ekkor már nagyon izgatott volt Roby és nem akart várni tovább így elindult a címre ahol Krisztin tartózkodott a főnök lakására. Mikor odaért , nem látott kocsit se az udvaron. Megállt Roby és gondolkodott , megvakarta a fejét aztán úgy gondolta , Krisztin nem hiába akart onnan elmenni … Szerinte valami baj lehet azért nem ment és nem is vette fel a telefonját. Aztán Roby egy ugrással átugrott a kerítésen és ment a bejárati ajtóhoz. De mivel rejtett kamera rendszer volt a házban és arról Krisztin sem tudott. George-nak csippant a telefonja hogy valaki látó térbe került a kamerában, aztán megnézte és megpillantotta a srácot. Lassan a bejárati ajtóhoz ment és mikor oda ért George kirántotta az ajtót és a srácot meg behúzta , szegény köpni nyelni nem tudott , olyan hirtelen történt mind ez… Roby már a földön feküdt hanyatt és George pedig fölötte állt egy puskával.
- Most mit szólnál ahhoz ha lepuffantanálak ? - kérdezte George a srácot.
- Ez az én birtokom és házam , ide te betörtél és én önvédelemből pedig agyonlőlek ! - mondta a srácnak gúnyosan, és a srác fejéhez emelte a puska csövét.
Roby egy szemvillantás alatt felmérte a szorított helyzetét majd egy rúgással földre küldte George-t és a felpattant , majd nézett fel a szobák felé és kiabált Krisztin-nek , de nem válaszolt senki.
- Hol van Krisztin? - kérdezte George-t idegesen Roby .
- Elment .- mondta a srácnak fölényeskedve.
- Nem hiszek neked ! Körül akarok nézni !- mondta Roby. Lépett egyet erre George, oda ugrott hirtelen és a puskatussal odacsapott a srác fejének ! Pillanatok alatt kifröccsent a vér a srác homlokából és neki esett a szekrénynek majd elterült a földön. 
Aztán oda ment George hozzá és rászegezte a puskát újra.
- Most pedig búcsúzhatsz az életedtől te kis senki! Engem akartál megleckéztetni??? Ahhoz több élet kell hogy az én eszemen túljárjon valaki! - és George felhúzta a puskát , majd készült hogy a srácot agyon lövi , úgy se kapna érte semmit hisz ez az Ő háza , ez a senki meg betört hozzá…
De mire ezt kigondolta megérkeztek a nyomozók is a házhoz és becsengettek, majd vártak a kapunál.
George egy szempillantás alatt a hátsó kijáratnál termett és kiosont majd a kocsija hátul volt így hamar meg tudott lógni . Roby kitámolygott az ajtón fogta a vérző fejét és intett a rendőröknek hogy jöjjenek gyorsan mert a férfi megakarta ölni őt és most meglóg!
A rendőrök is átugrották a kaput és mentek be a házba. Roby mondta nekik Krisztin-t nem tudja hol van, de valamit csinált vele a főnöke mert nem válaszolt, pedig kiabált neki. Leone felment körülnézni addig Réy kikérdezte Robyt. Kis idő elteltével Leone leszólt Réynek !
- Itt a lány hívjad mentőt de gyorsan! - aztán vissza ment Leone a lányhoz , levette a szíjat a lány csuklójáról amivel kikötözte George mikor lefektette az ájult lányt. Majd óvatosan megnézte a szemét Krisztin-nek, de nem volt magánál a lány. Közben Réy már beszólt a rendőrségre és kérte hogy jöjjenek helyszínelni és hogy George megszökött, aki ellen körözést rendeljenek el... súlyos testi sértés és emberölési kísérlet a vád George ellen…
Hamarosan meg jöttek a rendőrök és a helyszínelők. Körbe szalagozták a házat és az utat is lezárták hogy ne zavarják a nyomozást. Kisvártatva meg jött a mentő is és beengedték a mentősöket , akiket felkísértek az emeleti szobába ahol a lány feküdt.
Megállapították hogy egy éles tárggyal verték fejbe ami koponya sérülést okozott neki és agyrázkódást szenvedett a lány. Azt kell kideríteni milyen tárgytól való és mi történt…. viszont a lány kómában van …
Amíg a helyszínelés folyik és a körülményeket vizsgálják ...addig biztosat nem tudnak és nem haladnak ...
Roby-t őrizetbe vették a rendőrségen miután az orvosok el látták a sebét és megállapították a sérülés fokát. A kihallgatás idejére mivel a bűntény helyszínén tartózkodott és az állítólagos gyanúsítottal is összetűzésbe került … így 72 órára bezárták, addig amíg nem tisztázódnak a körülmények és ki nem derül hogy valami köze volt e a lány bántalmazásához. Aztán ujjlenyomatokat vettek a fiútól és újra meg újra kihallgatták.
A srác nem tudott mást mondani, csak az igazságot. A telefonját pedig elkobozták és lenyomozták a hívásokat is.

Közben George mikor meglógott a házból , bepattant a kocsijába és elment az anyjához, aki nem messze lakott a fiától kb 30 percre. Az apja már nem élt George- nak már évekkel ezelőtt meghalt. Így az anyja csak egyedül élt a nagy házban. Halkan benyitott mikor odaért, körbe járta a lakást. Az asszony a teraszban rendezgette a virágjait. Felnézett.. aztán mikor meglátta a fiát olyan feldúlt állapotban, megijedt.
- Szia Anya ! - köszöntötte a srác az anyját.
- Szervusz fiam! - felelte az anyja , majd oda ment és átakarta ölelni a fiát,de észre vette a csapzott állapotát és kérdőn nézett rá.
- Bajban vagyok de nagyon! Csináltam egy nagy butaságot és most a rendőrség a nyomomban van. - kezdte George.
- Te jó ég ! Mi … mi...történt fiam? - hápogott az anyja az idegességtől.
- Tudod Krisztin és az a másik lány Gina- val kapcsolatos. - folytatta a srác.
- Ők dolgoztak a laborban. És? Igen már tudom, Krisztin-be vagy szerelmes! Ugye? Mi van vele vagy velük? Kirúgtad őket vagy mi van? Bökd már ki! - könyörgött az anyja.
- Gyere menjünk be és üljünk le, mert ez kicsit hosszú történet. - mondta George és belekarolt az anyjába majd bementek a halba és leültek egymással szembe.
Elmesélte Gina meghalt és Krisztin-t magához menekítette és hogy lefeküdtek egymással, milyen boldog volt. Aztán közbe jött a lánynak a fiúja … mert Krisztin Őt szereti és vége lett mindennek. Többé nem akarta George-t mert azt a másik srácot szereti, és ott akarta hagyni George-t hogy elmenjen a sráchoz. De George nem hagyta elmenni így a lány csúnyán beszélt vele és egy pofon miatt neki esett az asztalnak ami a fejét érte és most eszméletlenül fekszik nála és kikötözte hogy ne tudjon majd ha fel eszmél elmenni ahhoz a fiúhoz. - aztán elhallgatott George és maga elé nézett szomorúan.
- És mi történt a lánnyal? Mond már te szerencsétlen!!!! - fakadt ki az anyja és az ájulás szélén állt.
- Én nem tudtam hogy ezek ketten Krisztin és a fiúja lebeszéltek valamit mert beugrottam a céghez. - folytatta könnyezve George.
- Egyszer csak megjelent nálam a srác... az ajtóban állt, és mikor ajtót nyitottam jött nekem … nem is kérdezett semmit. - fakadt ki George!
- Folytasd! - szólt rá az anyja.
- Mikor belépett, ordítozott velem... hol van Krisztin, és kiabált neki a lakásban, aztán nekem ugrott a srác hogy eltüntettem a lányt. Majd dulakodni kezdtünk és mikor elterült a fiú előkaptam a szekrényből a puskát de csak a tusával vágtam fejbe… Aztán megjelentek a háznál a rendőrök, így nem tudom hogy mi lett a sráccal és mi van Krisztin-nel, mert elmenekültem és ide jöttem hozzád. Ennyi a történet. - fejezte be George és szomorúan ránézett az anyjára.
Az anyja meg nem tudott szóhoz jutni csak kapkodta a levegőt, rosszul volt a fiától. Kicsit lecsillapodott de még most is nagyon idegesen ennyit kérdett.
- Most mit vársz tőlem? Én nem tudlak megvédeni fiam! Ez bűncselekmény amit elkövettél. - mondta az anyja és elkapta a sírás. George odaugrott az anyjához és megölelte.
- Anya esküszöm neked, nem volt semmi rossz szándékom Krisztin- nel, hiszen tudod mennyire szerettem! - vette könyörgésre George.
- Nem tudom most mit tegyek! Nem akartam elveszíteni. - folytak a könnyek George arcán végig úgy nézett az anyjára könyörgően, legalább Ő értse meg miért csinálta.
- Fiam ez akkor is vesztett ügy! Te bántalmaztál 2 embert! Így nem lehet egy ügyet elrendezni, hogy megütök csak úgy valakit... és most honnan tudod Krisztin él e és a fiúval is mi történt … - vádaskodott az anyja.
Közben majd megszakadt a szíve a fiáért. Mert tudta mennyire szerelmes volt Krisztin- be , de a lány hajthatatlan volt … nem érdekelte George szerelme. A lány szeretett flörtölni egyáltalán nem volt komoly a magánéletében. Óvta is a fiát ezért, és hányszor mondta neki hogy felejtse el Krisztint nem hozzá való és keressen mást… De a fia hajthatatlan volt. Most tessék ez a ribanc bele vitte a bűnbe … Az anyja dühös lett nagyon. De nem tudott mit mondani a fiának. Akkor sem szabadott volna hogy megüsse Krisztin-t ez tény!
- Most mit akarsz tenni George?- kérdezte tőle az anyja.
- Nem tudom…- felelte George.
- Nem menekülhetsz egy életen át a rendőrök elöl!- szólalt meg komoran az anyja.
- Add fel magad fiam… enyhítő körülmény ha önként bemész és elmondod mi történt. - mondta az anyja neki. És várta a választ a fiától.
George- ban sok minden átfutott, de sok mindent történt még amit el hallgatott az anyja elől is hogy meg kímélje.
- Jól van! Nem akarom hogy bajba sodorjalak, elmegyek! Úgyis itt fognak keresni legelőször. - felelte George.
- Menj és valld be mit tettél, akkor nem kapsz börtönt! De ha elfognak fiam az már súlyosbító körülmény hogy elszöktél. - próbált ráhatni az anyja. De George tekerte a fejét.
- Nem én vagyok itt a bűnös hanem Krisztin! Miért feküdt le velem ha egyszer nem érzett irántam semmit! - fakadt ki George.
- Meg ott a gyilkos aki Gina-t is megölte brutálisan, engem üldöznek! Az meg él mint Marci hevesen mert nem ismerik a gyilkost, azt sem tudják kit keresnek! De Krisztin látta … - és itt megállt. Valójában Krisztin életveszélyben van, hiszen üldözi a gyilkos és amíg meg nem öli addig Krisztin sem lehet nyugodt.
- Most elmegyek! Ha nem jelentkeznék akkor a rendőrségen vagyok. - mondta az anyjának és megölelte az anyját, majd sietősen távozott a lakásból. Az anyja még fel sem ocsúdott már elment a fia. Ő meg leroskadt a kanapéra... csak nézett maga elé és folytak a könnyei.
A kórházba mikor beért a mentő hívatták Dr. Joan Krepp főorvost a sűrgősségire.
Mikor Krepp meglátta a lányt majd elalélt. A rendőrök mondták hogy Roger üzente hívja rögtön mi van a lánnyal, mivel Ő egy fontos tanú.
Bement Krepp megvizsgálta lányt és felhívta Rogert. A lányt elvitette sürgősen a röntgenbe, hogy lássák mi az ábra miért van még kómában.
- Szevasz Roger!
- Szevasz Krepp! Mi van a tanúval? - kérdezte aggódva Roger.
- Nem tudok semmi biztatót mondani, megvizsgáltam de amit tudok az kevés, még folynak a kivizsgálások, de a lány kómában van nincs magánál és így ki sem hallgatható. - folytatta Krepp.
- De megmarad ugye vagy életveszélyes az állapota? - kérdezte Roger.
- Eddig nem tudok semmit Roger. Most vitték a röntgenbe és megnézik hogy mi okozza nála a kómát. Akkor többet tudok majd mondani milyen az állapota. Nem tudni hogy sérült a koponya és van e belső vérzés vagy valami amiért nem tud magáról a lány. Most mennem kell majd hívlak ha megtudok valamit. - fejezte be a beszélgetést krepp és elköszöntek egymástól.

Közben Billynek fogyóban az eltulajdonított pénze, így újabb gyilkosságon kellett törnie a fejét. Majd esteledett és elindult a bérelt lakásból körútra hogy pénzt szerezzen….

Folytatás a 7. Részben

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Vajon miért ?

Élet? Éled?

Mint homokszemek...